Bu Blogda Ara

9 Mart 2016 Çarşamba

İnsan Kaynakları ve Teknoloji

İnsan Kaynakları




Şirketlerin en önemli departmanlarından bir insan kaynaklarıdır. İnsan kaynakları yeni yeteneklerin şirkete kazandırılması ve çalışanların verimli çalışabilmesi için çalışmalar yürütmektedir.  Bu açıdan, IK operasyonel başarıyı ciddi şekilde etkilemektedir.

İK ve Teknoloji


IK'nın farklı aşamalarda kullanabileceği birçok yazılımdan söz etmek mümkündür. İşe alım süreçlerinin optimize edilmesi, çalışan bilgilerinin toplanması ve yönetilmesi konusunda ERP yazılımları ve özel olarak hazırlanmış birçok yazılım bulunmaktadır. Şirketlerin boyut ve ihtiyaçlarına göre bu yazılımların kullanılması oldukça yararlıdır.

Akıllı Mesajlaşma


Çalışanların birbirleriyle sosyalleşmeleri ve şirketle olan ilişkilerini geliştirme konusunda akıllı mesajlaşma uygulamasının oldukça yararlı olacağını düşünüyoruz

Peki nedir bu akıllı mesajlaşma?

Akıllı mesajlaşma, whatsapp rahatlığında çalışanlarınızın birbirleriyle ve şirketle mesajlaşmalarını sağlayan kurumsal bir platformdur.

Avantajları Nelerdir?


1- Çalışanlara anket yapabilir, sorunları ile ilgili hızlı bilgi toplayabilirsiniz. Sonuçları kolay arayüz üzerinden analiz edebilirsiniz.

2- Çalışanların kendi aralarında düzenleyecekleri sosyal aktiviteleri bu platform üzerinden yönetebilirsiniz.

3- Oluşturulan alt gruplarla, şirket içinde ilgi alanlarına göre gruplar oluşturabilir, sinerjiyi yükseltebilirsiniz.

4- Kurumsal kararlarla ilgili hızlı ve etkili bir şekilde görüş alabilirsiniz.

5- Çalışanlardan bilgi toplamak istediğinizde mesaj formatında yayımlayacağınız formlarla çok hızlı sonuç alabilirsiniz.

6- Mesajlaşma rahatlığında check-in, resim paylaşım özelliklerini kullanarak raporlar hazırlayabilirsiniz.

7- Akıllı mesajlaşma platformu ile iş akışları yaratabilir ve mesajın trigger ettiği (tetiklediği) akışlar ile onay süreçleri oluşturabilirsiniz.

8- Oluşturulan uygulama tamamen şirketinizin logosu ve uygulaması olarak yayınlanır.

9- Mesajlaşma platformlarının yarattığı mesaj kirliliğini engellemek amacıyla form tabanlı mesaj sistemi kullanılır.

Fayda Temelli Bir Çözüm


Akıllı Mesajlaşma platformu ile şirketinize ait, çalışanlarınızın kullanmaktan keyif alacağı bir platformu oluşturabilirsiniz.

HızlıYOL Teknoloji sizlere bu konuda demo yapmaktan mutluluk duyar. Kurumsal, kullanımı kolay, fayda temelli çözümler sadece HızlıYOL Teknoloji'de.

Mailinizi bekliyoruz;

info@hizliyol.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder