Bu Blogda Ara

30 Mart 2016 Çarşamba

Şirketiniz için Mobil Uygulamalar

Mobil Dünya ve Şirketler

Şimdi telefonunuzu açın kaç şirketin uygulamasına sahip olduğunuza bir bakın. Çok büyük şirketler dışında bir kullanıcının cep telefonuna girmek pek de kolay değildir. Bu açıdan baktığınızda çok ciddi bir fayda sağlamayan uygulamalar çoğunlukla, bizim şirketin de bir uygulaması var noktasında kalmakta ve fayda sağlamamaktadır.

Çalışanlarınıza şirket içi kullanacağı bir mobil uygulamayı, yükletme konusunda başarılı olmanız çok daha kolaydır. Ama birden fazla uygulamayı çalışana yükletmek ve hepsini kullanmasını beklemek oldukça hayalci bir davranıştır. Kullanıcı çalışanınız dahi olsa, kullanıcı dostu olmayan bir ekosistem ile başarılı sonuçlar elde etmeniz mümkün değildir.

Şimdi telefonunuza bakın ve cevap verin, facebook messenger, whatsapp gibi mesajlaşma uygulamanız var mı? Çoğunuz bu soruya evet diyecektir. Öyleyse mesajlaşma uygulaması üzerinde geliştirilecek bot'lar ile kullanımı kolay ve insanlara ulaşabilecek bir mobil deneyim yaratabilirsiniz.



Değişim

Uygulamaların karmaşık yapısını kolaylaştıran, tetikleyici bot'lar ile deneyimlerimiz farklılaşacak gibi görünüyor. Attığınız bir mesajla farklı bot'ları tetikleyebilirsiniz. Özellikle de eposta gibi yapısal olmayan veri ile uğraşmanın modası geçiyorken.

Bot'lar hayatımıza entegre oldukça mesajlarımız ve onlara bağlı iş akışları oluşmaya başlayacak gibi görünüyor.

Her Şey Bir Mesajla Başladı

Dünyada her şey bir mesajla başlar ve bu mesajın tetiklediği planlar, aktiviteler oluşur. İşte bot'lar da bu akışı dijital ortamda kontrol ederek, süreçlerimizi kolaylaştıracaklar. Artık bilgisayarlarla olan kullanıcı ara yüzümüz giderek değişiyor.

HızlıYOL ve Akıllı Mesajlaşma

HızlıYOL Teknoloji olarak, bot yazan ilk Türk firmasıyız.  Daha çok kurumsal çözümlere odaklanan bakış açımızla, iş akışlarını başka bir boyuta taşıyoruz.

Bizde her türlü uygulama var ne gerek var bot'lara diyenlerdenseniz, önümüzdeki 3 yıl içerisinde görüşürüz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder